Uvod

Spletno mesto VOZICEK.SI upravlja podjetje OMO7 d.o.o. (v nadaljevanju »ponudnik«, "prodajalec" ali "upravljalec"). Več o nas tukaj.

Uporabnik je vsak, ki uporablja to spletno mesto, če kupi artikle na tem spletnem mestu ali tudi če ničesar ne kupi. Uporabnik z uporabo potrjuje, da sprejema in se strinja s temi pogoji poslovanja in drugimi pogoji in spremembami, ki jih bo ponudnik objavil na teh straneh. V primeru nestrinjanja kliknite tukaj.

Kupec je lahko slovenska fizična ali pravna oseba, odvisno od podatkov, ki so posredovani ob registraciji in oddaji naročila.

Dostopnost informacij


Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:


Ponudba artiklov

Ponudba artiklov na teh straneh se pogosto spreminja in to brez predhodne najave. Trudimo se ponuditi čim več artiklov, v primeru, da želite kupiti artikel, ki ga ni v naši ponudbi, nam to sporočite.

Tehnični opisi artiklov so informativni in ni nujno, da so v celoti pravilni, saj gre za zelo veliko število detajlnih podatkov. Trudimo se, da so pravilni, vendar si pridržujemo pravico do napake. Pravilni opisi so na uradnih straneh proizvajalcev, zato ne odgovarjamo za morebitne napake na tem spletnem mestu. Če zasledite napako pri opisu določenega artikla, nas prosimo obvestite in jo bomo odpravili.

Artikli so dobavljivi v razumnem roku, nekateri so na zalogi pri naših dobaviteljih in dobavljivi v največ dveh delovnih dneh. Tisti, ki niso na zalogi, so dobavljivi po naročilu, zahtevajte podatke o dobavnih rokih.


Cene

Objavljene cene so v Evrih in z vključenim 22% DDV, ob vsakem artiklu navajamo tudi ceno brez DDV. V primeru, da je pri posameznem artiklu navedena cena 0.00 €, to NE pomeni, da je artikel brezplačen, ampak da trenutno ni dobavljiv ali da trenutno ni znana njegova cena. V primeru, da boste naročili artikel s ceno 0.00 €, ga ne bomo dobavili ali pa vam bomo sporočili ceno. Cene se lahko spreminjajo večkrat dnevno in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Ob morebitni netočnosti cen izdelkov ali njihovi spremembi med samim postopkom naročila BitFarma omogoča odstop od naročila.

Kupoprodajno pogodbo sklenemo s tem, ko potrdimo naročilo in vas o tem obvestimo v elektronskem sporočilu (izpisal se bo status »Naročilo potrjeno«). S tem korakom postanejo cene izdelka in drugi pogoji natančno določeni ter veljajo tako za ponudnika kot za kupca.


Način plačila

Sprejemamo nakazilo po predračunu na TRR podjetja, ki ga lahko opravite z uporabo vaše elektronske banke ali s plačilom položnice na Pošti Slovenije ali katerikoli banki. Strošek plačilnega instrumenta je na strani kupca.


Pomoč pri nakupovanju

Spletni nakup poteka tako, da v menuju na levi (ali zgoraj) brskate po želenih rubrikah, kjer imamo razvrščene artikle. Ko najdete ustrezni artikel, kliknete gumb "V košarico". Če želite kupiti več istih artiklov, lahko pred tem vpišete želeno število artiklov. Ko je izbrani artikel dodan v košarico, pomeni, da si je sistem zapomnil, kaj nameravate kupiti. V košarici lahko spreminjate število artiklov. Z brskanjem po ponudbi lahko nadaljujete in dodajate več artiklov. V vsakem trenutku lahko zgoraj odprete košarico in preverite artikle, ki čakajo na zaključek nakupa. Ko so v košarici vsi artikli, ki jih nameravate kupiti, odprete košarico in kliknete gumb "Na blagajno" in sledite enostavnim korakom po katerih vas vodi sistem naročanja.


Dostava

Kupljene artikle dostavlja pogodbeni partner - dostavna služba Pošte Slovenije d.d.. Strošek redne dostave je 3,00 € (plus DDV 22%), pridržujemo pa si pravico, da vam tega stroška ne obračunamo in je tako dostava za vas brezplačna. Dostava se vrši v dopoldanskih urah na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni na navedenem naslovu, bo kurir pustil sporočilo s podatki, kje lahko sami prevzamete blago. Ob prevzemu blaga ste dolžni preveriti količino in kvaliteto dobavljene opreme in nas v primeru napak takoj obvestiti.

Pošiljko odpremimo, ko je v celoti plačana in pridejo na zalogo vsi naročeni artikli. Dostava je ponavadi naslednji delovni dan po odpremi, Pošta Slovenije si pridržuje pravico dostaviti tri delovne dni po odpremi.


Vračilo blaga

Kot je navedeno v Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, ki ste ga kupili po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), iz kakršnegakoli razloga vrnete v 15 dneh od prejema. O odstopu od nakupa nas obvestite preko pošte ali e-pošte, blago pa je potrebno vrniti najkasneje v 15 dneh po obvestilu. Blago (kamor se štejejo artikli, pripadajoča oprema, embalaža in zaščita embalaže) morate vrniti nepoškodovano, neuporabljeno, v nespremenjeni količini in v originalni neodprti embalaži. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne najkasneje v 30 dneh od odstopa od nakupa. Blaga ne bomo sprejeli v vračilo in ga bomo kupcu vrnili:
- če bo vrnjeno blago poškodovano
- če bo vrnjeno po preteku 15 dni od prejema brez predhodnega obvestila
- če bo vrnjeno po preteku 15 dni od obvestila o odstopu od nakupa

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine. Postopek za vračilo blaga najdete tukaj.


Garancija

Proizvajalec v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) kupcu zagotavlja garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu, njegovem pooblaščenem servisu ali pri prodajalcu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu ali na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji slučajno ni, je to nenamerna napaka in vas prosimo, da nas na to opozorite. V primeru, da se informacije o garanciji za isti artikel razlikujejo, je veljavni tisti podatek, ki je na garancijskem listu.


Avtorske pravice

Objavljene vsebine so last upravljalca spletnega mesta ali pogodbenih partnerjev. Med avtorska dela sodijo programska koda, grafični elementi, slikovno gradivo, opisi artiklov ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno.


Dovoljenje za uporabo spletnega mesta

Upravljalec daje uporabnikom dovoljenje za uporabo spletnega mesta z namenom ogledovanja ponudb in nakupa artiklov.

Prepovedujemo:

V primeru, da kljub prepovedi kopirate in uporabljate podatke brez naše vednosti, se strinjate s plačilom nadomestila v vrednosti 10 Eur + DDV za vsak kopirani znak ter 100 Eur + DDV za vsak kopirani Kb (kilobajt) grafičnih elementov. Če bi vaša dejanja lahko škodila ugledu spletnega mesta, upravljalcu, zaposlenim ali pogodbenim partnerjem, ima upravljalec pravico do odškodnine.

Spletnega mesta ne smete uporabljati:


Pritožbe, kontakt

Vaše pritožbe, pripombe, pohvale, vprašanja ali druga obvestila sprejemamo pisno na naš poštni naslov ali po elektronski pošti, kontaktni podatki tukaj.Želimo vam prijetno nakupovanje in uporabo kupljenih artiklov.

Ljubljana, 13.10.17

OMO7 d.o.o.